Programma’s op maat
De programma’s zijn zoveel mogelijk ‘op maat’, daarom is een voorafgaand telefonisch gesprek een noodzaak. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar uw verwachtingen zodat wij hierop kunnen inspelen. 

Wanneer
Deze workshops kunnen zowel overdag als ’s avonds verzorgd worden.

Ruimte
Ahankelijk van het aantal deelnemers dient de ruimte voldoende groot te zijn om (rechtstaand) in kleine groepjes van gedachten te wisselen. Wij dienen 1 uur 15’ op voorhand in de zaal te kunnen. Van de organisatoren verwachten wij dat ze helpen bij het in- en uitladen en schikken van de zaal.

Materiaal
De inrichters dienen te zorgen voor een projectiescherm. Wij brengen zelf panelen mee voor het opstellen van de fototen- toonstelling.

Achtergrondinformatie 
Iedere deelnemer krijgt tijdens de workshop een handleiding en achtergrondinformatie. 

Kostprijs 
Daar wij werken vanuit een ideële doelstelling houden wij de kostprijs bewust zeer laag. We hanteren verschillende tarieven afhankelijk van de groepsgrootte. Zo krijgen kleine groepen ook de kans om een workshop bij te wonen. Uiteraard dienen wij ook de verplaatsingskosten (€0,35/km) voor één wagen in rekening te brengen.

Aanvragen 
Aanvragen gebeuren zoveel mogelijk via email: info@wiv.be. Gelieve in deze mail te vermelden: datum – plaats – aanvang/einde – vermoedelijk aantal deelnemers – contactpersoon en telefoonnummer. Binnen de twee dagen krijg je een antwoord of de datum past en wat de kostprijs is.

Contract               
Eénmaal we met elkaar scheep gaan, maken we een samenwerkingsovereenkomst op, waarin alle gemaakte afspraken opgenomen zijn.